Joy wenst jou het beste voor 2021.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

We hopen samen met je mee dat dit het jaar wordt dat er weer meer mogelijkheden op jouw pad komen.

2020 was zeker het jaar van de uitdagingen en gezamenlijk als 1 ploeg van 11 miljoen hebben we hier hard aan gewerkt. We hopen dat je samen met je bubbel hebt kunnen genieten van het jaar 2020 en dat je geen afscheid hebt moeten nemen van dierbare personen.

Er staan al een aantal hoopvolle momenten gepland voor dit jaar, waar we met iedereen enorm naar uitkijken, familie- of vriendenfeestjes, elkaar weer kunnen knuffelen, een nieuwe carrière of het simpelweg terug kunnen beginnen met het uitoefenen van je beroep.

Wij hebben alvast een bucket-list gemaakt voor elke dag van het jaar, waarbij we elke dag iets nieuws gaan doen. Wij zullen je hierbij alvast een zetje geven en je een eerste bucket-list idee geven.

Beantwoord je appjes gewoon als het jou uitkomt – Negeer

die blauwe vinkjes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laat ons een berichtje achter en houd contact.

Ben je nieuwsgierig
naar de mogelijkheden?

Laat ons een berichtje achter en houd contact.

Andere posts

Windows

Windows 11 nieuwe File Explorer

De opkomende release van Microsoft’s nieuwe Windows 11 bevat een volledige cosmetische aanpassing van File Explorer met verschillende grote aanpassingen als je deze vergelijkt met

Microsoft

Windows 11 beschikt over Android-apps

Microsoft heeft aangekondigt dat Android-apps beschikbaar zullen zijn op Windows 11. Android-apps zullen via de “Intel Bridge-Technologie” geïntegreerd kunnen worden binnenin Windows 11.  Wie Windows