Windows 11 | Leaked UI

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Table of Contents

Microsoft heeft gepland om de toekomstige versie van Windows volgende week te tonen. Een gelekte ISO van Microsoft’s nieuwe operating systeem, genoemd Windows 11, voorziet ons een sneak peak van wat gebruikers kunnen verwachten van deze nieuwe OS.

De leak bevestigd dat Microsoft’s volgende versie van Windows, Windows 11 genoemd zal worden en dat het met een vernieuwde UI zal uitpakken. Let er wel op dat de gelekte versie van deze OS een ontwikkelversie is. Het is zeer mogelijk dat er nog grote aanpassingen gebeuren aan het systeem wanneer de finale eerste versie uitgebracht zal worden.

Windows 11 zal niet een volledig nieuwe OS zijn. Het lijkt erop dat dit een kruising is van Windows 10 en Windows 10X, welke een poging was om een speciale versie van Windows 10 te maken voor multi-screen toestellen en nieuwe PC’s.

Windows 11 start menu

De build heeft een centrale UI met een nieuw ontwerp voor het Start Menu. Deze is nu gecentraliseerd maar je hebt de mogelijkheid om deze ook nog links of rechts te centreren. Live Tiles blijken verdwenen te zijn en zo goed als alle gepinnede programma’s en links zijn statische iconen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laat ons een berichtje achter en houd contact.

Ben je nieuwsgierig
naar de mogelijkheden?

Laat ons een berichtje achter en houd contact.

Andere posts